FAQ

En aquest apartat resoldrem els dubtes més freqüents dels nostres usuaris. En el cas que la teva pregunta no sigui resposta a continuació, contacta amb nosaltres a través de l'apartat CONTACTE.

Sí, hem dissenyat aquesta app per a que sigui capaç de geolocalitzar a qualsevol tipus d’animal domèstic. (Però, en canvi, NO treballem amb animals que no siguin de la llar; per exemple, animals salvatges o de granja).

L’ aplicació t’enviarà notificacions de totes les incidències que es publiquin al teu voltant. Si tens la mala sort de que la teva mascota s’ha perdut, mitjançant les notificacions i les fotos ho podràs descobrir.

Aquesta aplicació funciona mitjançant la geolocalització. Si han trobat la teva mascota a qualsevol lloc i ho notifiquen, sortirà la senyal mòbil de la persona que ho ha notificat i podràs descobrir on està la teva mascota.

A l’inici de la nostra pàgina web, hi ha un link directe a un arxiu .apk. Clicant a sobre us portarà a un enllaç on podreu descarregar l’app als vostres dispositius mòbils. Només funciona en dispositius Android. Estem treballant per publicar l’app a Google Play Store el més aviat possible.