EL NOSTRE EQUIP US DONA LA BENVINGUDA!

Som alumnes de l’itinerari d’informàtica a l’escola Maristes Rubí i cursem 4rt d’ESO. A continuació, us fem un breu resum de cadascun de nosaltres.

M’agrada gravar i editar vídeos. Les meves aficions són el freestyle i la improvització. Jo sóc el que s’encarrega d’actualitzar les xarxes socials del grup i portar-les al dia.

MARC CALVILLO

Estic interessat en programació i electrònica de dispositius mòbils. Les meves aficions són l’esport, la ciència i la música. M’encarrego de publicar el contingut de la web i programar l’aplicació.

LUIS CASTILLO

La meva passió són les xarxes socials i el contingut multimèdia. Les meves aficions són la tecnologia, la música i compartir temps amb els amics. La meva funció és dissenyar el contingut de la web.

HUGO GAONA

Les meves aficions són l’esport i els videojocs. Des que tenia 12 anys, em passo el dia trastejant amb l’ordinador. M’encarrego de dissenyar i editar els vídeos i les fotografies del projecte.

GERARD SÁNCHEZ

M’agrada molt programar, editar vídeos i jugar a videojocs. Les meves aficions són l’esport i passar temps amb la família i els amics. M’encarrego de recercar i sintetitzar la informació pel contingut de la web.

PAU VIDAL